Agenda Novembre 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
TORNA A COMENÇAR EL CONCURS MENSUAL DE TERCERA VIA PER LES BANDES DEL COL·LECTIU WEB
101 lectures, 0 comentaris
15/11/2009 a les 23:15

Arrenca el Concurs ‘Mes a Mes’. Un munt de premis per les bandes més votades durant un mes. El concurs de novembre començarà aquesta setmana. Entre els premis hi ha una jornada de gravació, entrevistes i concerts per el guanyador! Només cal estar registrat a Tercera Via i activar l’opció per participar al certàmen de bandes. Sort! Segueix la revolució!

Vols conèixer els premis i les bases? Segueix llegint!


PREMIS

1.UN DIA SENCER DE GRAVACIÓ als estudis So i Art de BADALONA, una de les millors sales d'enregistraments del país, amb un sistema multisales ùnic a la peninsula que permetrà enregistrar el SINGLE que anirà al recopilatori de temporada amb les màximes garanties de qualitat Estudis Soiart

2.CONCERTDe nou el concurs Mes a Mes seguirà sent resident permanent de la Sala Els Genis, que acull al guanyador del concurs EL GENIS de Badalona http://www.myspace.com/aacelsgenisdebadalona - http://www.elsgenis.org - http://elsgenis.blogspot.com on cada Darrer Divendres de mes actuarà el guanyador del concurs, aquesta actuació tindrà les mateixes condicions que un concert fesSALES, taquilla integre pel grup, promoció comarcal, cartellera i lloguer de sala gratuït, consumicions.

3.RECOPILATORI DE FINAL DE TEMPORADA: Tots els grups guanyadors absoluts dels concursos de Tercera Via podran formar part d’un recopilatori de música que es penjarà gratuïtament a la xarxa al finalitzar la temporada. En total seran 12 les bandes que com a representants de cada concurs mensual entraran a formar part del recopilatori ( de manera totalment voluntària), el recopilatori no es realitzarà sino s'arriben a 10 cançons per recopilatori. Tercera Via s’encarregarà de la promoció i difusió del treball que serà d’accés lliure. Si les descàrregues del recopilatori són importants, hi ha la possibilitat d’editar el disc amb un segell discogràfic.

4. A més a més aquest mes el lloc web Racó Català i SMS25 també regalen una campanya de promoció als guanyadors a través del seu espai, amb banners.

5. El guanyador absolut del concurs del mes, serà protagonista d’una ENTREVISTA RADIOFÒNICA, a Ràdio 4 (RNE).

6. RACÓ CATALÀ i SMS25, 2 dels webs d'opinió en català més llegits de la xarxa, organitzaran un concurs propi entre els seus usuaris i regalaran 10 discos del grup que hagi quedat primer (en cas que el grup tingui disc, maqueta o material enregistrat el farà arribar a Racó Català, a més a més el grup haurà de dissenyar i enviar els banners a abans de 7 dies després de guanyar el concurs per enviar-los als webs).


CONDICIONS

1. EL GRUP accepta que Tercera via usarà per finalitats promocionals les cançons presentades al concurs, així doncs el grup renuncia als seus drets sobre les seves cançons renunciant en aquest acte a reclamar aquests drets a Tercera via ni a cap mitjà de promoció que participi del present concurs, renunciant així a reclamar els drets d’autor sobre els temes presents al web.

2. El grup accepta que els temes seran pròpis i si fossin versions estan en possessió de document acreditatiu del ús del tema, per part del seu titular original.

3. Els grups han d’estar inscrits al web de Tercera via.

4. Guanyarà el grup amb més vots al seu comptador, no és permetrà l’SPAM massiu sent descartat el grup que l’usi de forma clara i flagrant.

5. S’autoritzen als grups a usar: banners, enllaços a altres webs inclòs MYSPACE i FOTOLOG i FACEBOOK, els mails massius, son vàlids tots els mètodes justos de difusió del grup en concurs en cas de dubte consulteu a

6. Per evitar el frau només podran votar els usuaris registrats amb mails diferenciats tants grups com es vulgui però un sol cop al dia.

Per a més informació, dubtes, suggeriments, idees i queixes:


FUNCIONAMENT

1. El concurs és mensual

2. Funciona per vots d'usuaris registrats amb límits a les IP's per evitar fraus.

3. Els grups podran promocionar-se dintre i fora del web de Tercera Via demanant que els votin sense usar mètodes fraudulents.

4. El concurs comença cada 15 de mes a les 00:00 i finalitza el dia 14 següent a les 24:00.

5. Els grups guanyadors sabran el resultat per mail.

Comentaris


Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)


Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine