Agenda
DL DT DC DJ DV DS DG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
  Tots els grups Concurs "Enganxa't a la música 2009" Concurs mensual Mes a Mes Concurs "Lliga't a la música"

Lliga't a la música. Funcionament i dates

  Registrar grup Notícies Grups
  Funcionament i dates Bases
QUÈ ÉS EL Lliga't?

Aquest és el nom d'un concurs que va adreçat als joves grups de música o solistes que residiu en l'àmbit dels territoris de llengua catalana. Vol ser la primera gran oportunitat de futur en el món de la música. No us la perdeu!

QUIN ÉS EL PREMI?
El grup o solista guanyador tindrà com a premi principal un val de compra per valor de 1.000 euros que hauran de ser bescanviats per material musical a l'establiment que us indiqui l'organització del concurs.

El guanyador del Lliga’t a la música 2009 es classificarà directament entre els 20 primers de la primera fase de la convocatòria del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música 2010. Com a conseqüència d'això, no caldrà que es presenti voluntàriament a l'Enganxa't '10 i, a més, s'hi inclourà una cançó del grup en la gravació del CD recopilatori promocional Enganxa't a la música 2010, que s'editarà per Sant Jordi de 2011.

El grup escollit del Lliga’t també podrà actuar com a mínim en 1 concert en directe a qualsevol punt dels Països Catalans.


QUAN SABREU QUI HA GUANYAT

El jurat, format per representants del món musical, cultural i educatiu, donarà a conèixer el resultat del concurs el dia 20 d'abril de 2010.


QUANT DE TEMPS TENIU PER PARTICIPAR-HI?
El període de recepció de maquetes serà del 25 de gener al 31 de març de 2010.

+info:

Qui organitza el Lliga’t?

El Lliga’t a la música està organitzat per la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC), entitat que aplega 70 organitzacions que treballen per la llengua, i pel concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música, concurs referent al nostre país adreçat a aquells artistes que volen donar un salt al món musical professional amb l'edició d'un disc i una gira de concerts en els principals festivals. El Lliga’t compta també amb el suport de terceravia.org.\'Tercera via cedeix el seu espai gratuïtament al concurs Lliga't però no participa de la tria de grups guanyadors, només n'acull les formacions participants per tal de donar a coneixer la seva obra\'

Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2010 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine