Agenda Març 2010
DL DT DC DJ DV DS DG
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
ToquiQuiToqui
1 vots Mes a Mes
64 visites, 0 comentaris
vols votar aquest grup al Mes a Mes? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil: Blues, Folk, Rock
Localitat: Cornellà de Llobregat
Comarca: Baix Llobregat
Preu: 1000-1500€
Idiomes: Català
Membres: Albert Elizondo Polanco: diplomat en magisteri musical. Guitarra elèctrica.
Martí Farràs Giol: diplomat en magisteri en llengua anglesa. Guitarra acústica i veus. Abans havia format part d'Onion Makers i No-stress
Ignasi Guasch Martínez: llicenciat en Art Dramàtic. Guitarra solista i veu. Abans havia format part de No-stress.
Xavier Salazar Roy: diplomat en magisteri musical. Baix i melòdica. Abans havia format part de Barra de Punk, A Tort i a Dret i Onion Makers.
Yago Varela Herrera: llicenciat en Sociologia. Bateria. Abans havia format part d'Onion Makers, Ku-kum-ku i és membre de Percúdium.

 Biografía

ToquiQuiToqui neix a petició d'una iniciativa popular de Cornellà de Llobregat que encarregaren a l'Ignasi Guasch muntar un espectacle de teatre per a infants. Decidí que en lloc d'axiò crearia un grup de música i així és com el 14 de juny del 2008 van fer el seu primer concert a la Plaça de la Rosa Sensat, en el marc de la festa Toc de Corn, de la Festa Major de Cornellà de Llobregat. De la formació inicial en resten en Martí Farràs, l'Ignasi Guasch i en Yago Varela, i s'hi han anat afegint l'Albert Elizondo i en Xavi Salazar. Des del rock'n'roll fins a la bossa-nova, passant pel folk, el rythm'n'blues i la música popular, els ToquiQuiToqui ofereixen un espectacle adreçat a tots els públics, que no oblida la tasca endegada per en Xesco i els Ara Va de Bo, però que pretén humilment que les places s'omplin d'infants, de joves i d'adults, que tothom pugui trobar el seu espai, la seva música, la seva cançó. A partir d’aquí, l’espectacle es converteix en un viatge ple de swing, de rock and roll, de folk, de blues, de boogie-woogie, on recuperen cançons populars catalanes les quals sotmeten a revisió, temes propis que cerquen fer ballar tothom, que hi hagi espai per a totes les edats, ja sigui des de la lletra o des de la música. D’aquesta manera, des de la humilitat, contribueixen a recuperar i potenciar part de la nostra cultura popular i a fer-la créixer, afegint el seu petit granet de sorra de creativitat.

 Agenda del grup
Abril de 2010
  23/04/2010
ToquiQuiToqui  (Barcelona)
[veure detalls]
concert
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2010 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine