Agenda Juny 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
1 2 3 4 5 7
8 9 10 11 12 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 28
29 30          

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
Caracola
45 visites, 0 comentaris

Estil: Rumba
Localitat: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Preu: 1000-1500€
Idiomes: Varis
Membres: Caracola som:

Sabela Simon, veu
Dani Moren, guitarra i veu
Victor Pedrol, acordió
Marian Godino, vents
Marc Sahún, contrabaix
Oriol Riera, percusió flamenca
Jep Pedrosa, percussió llatina

 Biografía

Caracola és una formació nascuda l’any 2004 al Raval de Barcelona i des d'aleshores s'alimenta d’aromes afrollatins, flamencs i mediterranis, i d’altres ritmes que beuen de les més diverses fonts. Caracola és festa, és rumba-fussió, però és també poesia, rumba polipoètica que emana del cor d’uns instruments 100% sincers i plens d'energia. Festa per ballar, lletres per escoltar. Actualment està a punt de sortir el seu primer disc “Principis”, enregistrat als estudis La Fournier de La Garriga on hi ha col·laboracions especials de persones estimades i admirades com ara el Joan Garriga (La Troba Kung Fu), Mohamed Soulimane (Orquestra Àrab de Barcelona), Nando Muñoz del grup colombià Lumbalú, els germans Gorka i Miguel Ortega, l'Adrià Heredia, el Juanmi "Deil" (Eclipse), l'Adrià del Castellers de Sants o el Diego Paqué. Caracola és principalment una família de mediterranis, de persones enamorades del nostre mar, de navegants de la música. I són les ganes de navegar que permeten que Caracola hagi sonat i soni tant al carrer com a bars i locals, sales de concerts, teatres, festes majors, o fins i tot a festivals internacionals. Caracola porta ja més d’un centenar de concerts realitzats, i han actuat a sales emblemàtiques com el Clap de Mataró, el Harlem Jazz Club o el Rumba Club del KGB. També han participat en festivals internacionals com el de Cadaqués, Cruïlla de Cultures de Mataró o el Festival de Jazz i Música Creativa de Ciutat Vella entre d'altres. A més el juliol de 2008 van actuar en el marc de la III Semana de Cultura Catalana de Tànger, inaugurant la Casa de Cultura Catalana del Nord del Marroc.

Per l'espiral d'aquesta Caracola han passat la Irene, el Xavi, el Jordi, el Yuniel, l'Aleix, el Gorka i la Maria , que ens han acompanyat i ens segueixen acompanyant en aquest camí de creixement i festa sincera que és Caracola.

A tots elles i ells, gràcies.

...i evidentment també, gràcies a vosaltres...

 Agenda del grup
Juny de 2009
  17/06/2009
Caracola + Papawa (Barcelona)
[veure detalls]
concert
  27/06/2009
Caracola  (Gavà)
[veure detalls]
concert
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine