Agenda Març 2008
DL DT DC DJ DV DS DG
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 28 29 30
31            

Raça Borda
12 vots, 1295 visites, 6258 comentaris

Estil: Mestissatge
Localitat: Gandia
Membres: Veu: Adrià
Guitarres: Ausiàs i Ruben
Baix: Paula
Bateria: Toni
Trombó: Xavi
Trompeta: Carles
Saxo: Ramonet
Teclat: Andrea
Percussió: Cristian


CONTACTE:
Ausiàs:


 Biografía

Hola companys i companyes, primer que res donar-vos les gràcies per entrar.

Ací ens presentem "Raça Borda", un nou grup saforenc.

Tot i que el nostre grup existeix des d'anys enrere i han passat diversos components que ja no estan, el grup es consolida el darrer mes de Juliol definitivament.
Al grup quedaven Toni (a la bateria), Paula (al baix) i Ruben i Ausiàs (a les guitarres). El darrer curs 06-07 s'incorpora Pau a la veu. I comencen els assajos amb alguns temes d'ska-punk. Però després de parlar i estar tots d'acord amb que al grup li feia falta algo més de vida, el darrer mes de juliol s'incorporen vents, piano i una nova veu.

Al grup entren Adrià (a la veu), Xavi (al trombó), Carles (a la trompeta), Ramonet (al saxo) i Andrea (al piano). I és aleshores quan comença la festa!!

El grup ara mateix és una barretja de diferents estils musicals, que combina ska, reggae, punk, mestisatge! i el que faça falta!

Tot i que fa poc que hem començat i ens queda molta feina per fer, disposem de cançons nostres en les quals estem treballant i versions per veure si dintre de poc fem algun concertet a nivell local per veure que tal reacciona la gent.

Poc a poc anirem penjant alguns vídios i cançons grabades per nosaltres, a veure que vos pareixen.

Donar les gràcies tots i totes les que esteu sempre ahí. Sou els millors del món!

Raça Borda


PODEU VEURE MES INFORMACIO EN:
www.myspace.com/rasaborda


CASTELLANO

Raça Borda esta compuesto por gente de la Safor (Valencia, España). Aunque el grupo esta formado desde años atras no se consolida hasta el año pasado.
Queda formado por Toni a la Bateria, Ruben y Ausias a la guitarra, Paula al bajo y Adria a la voz. Mas tarde se incorporan una seccion de vientos y un teclado! Antes del primer concierto se incorpora, también, Cristián a la multipercusión!

Las canciones que suenan corresponden al primer concierto, no estan muy bien gravadas, lo sentimos!!
Esperamos que guste!!!
Saludos, un abrazo
Gracias por el apoyo mostrado en este poco tiempo, vosotros también soys Raça Borda!

 Agenda del grup
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Usuari: jojo
Publicat el 15/12/2007 a les 21:40

no t'ho creus ni tu això! hicisteis trampas, y aunque no ganarais en estos momentos estariais de los primeros y no los octavos como mínimo. TRAMPOSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!Vaya mierda que sois como músicos y como gente!!!
Usuari: adrià
Publicat el 15/12/2007 a les 01:49

ee k raça borda no fa ni trampes ni fa merda de musika val o fa molt be i kom te k ser no sempre es pot kedar dos voltes guañador aixi k participant ja i val i bno amunt raça borda , aixada , the skartats
Usuari: jojo
Publicat el 15/12/2007 a les 00:15

se nota que en el mes pasado hicisteis trampas para ganar, si no porque no estais entre los 5 primeros, será por algo... Porque haceis mierda de música
Usuari: Orgullo_Español
Publicat el 14/12/2007 a les 23:02

Ay, Adrián, que desviado te veo del camino correcto, al que un día tú me guiaste... No reconozco a mi maestro...
Usuari: andreeta
Publicat el 14/12/2007 a les 21:35

eq ja havent wañat una vega podrieu wañar barbaritats d vegades,jejej!!es normal q hi haja envejosos x el mon xro esq sou inmillorables!! bsitoooos!!!
Usuari: Javito
Publicat el 14/12/2007 a les 00:28

yee!!ja estem en els envejosos?ni quan no anem primers no paren de marejar...
   Usuari:
  [ara m'he adonat que allò no és un hort]
  Publicat el 13/12/2007 a les 23:27


Ei, bords!!! mireu a vore si us paseu per Donant pel sak (a la 2a plana). Ens falten poques visites per entrar a 1a plana . Salut!!!
Usuari: +
Publicat el 13/12/2007 a les 17:26

català i que d alguna forma tenen interessos comuns i alguna cosa a veure, perquè si no ho feu entre vosaltres no ho farà ningú.
Usuari: +
Publicat el 13/12/2007 a les 17:24

no utititzavem cap mètode poc lícit, el que passa es que per a gent rabiosa com a vosaltres que us corroeix per dins l enveja els fans de raça borda hem decidit deixar-vos guanyar, però fins i tot així ens heu de criticar. Podrieu plantejar-vos ser més solidaris entre tots els grups que canten en
Usuari: JOJOJO
Publicat el 13/12/2007 a les 14:59

Es nota els mètodes poc lícits que vareu utilitzar el darrer mes, així que com ara no participeu no els utilitzeu i canta molt.

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2007 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Dissenyat | Programació: