Agenda Febrer 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 28  

mahogo
4 vots Mes a Mes
23 visites, 0 comentaris
vols votar aquest grup al Mes a Mes? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil: reggae
Localitat: Igualada
Membres: Marc: veu i guitarra acústica
Esther: veu
Lluís: veu i teclat
Kitus: veu, teclat, melodica i samplers
Martí: plats
Toni: bateria
Popo: trompeta
Guillem: percussió
Octavi: guitarra
Joan: baix

 Biografía

Mahogo néix el 2005 amb ganes de crear, transmetre a través de la música alguna cosa més que idees o definicions... intenta transmetre sensacions. El reggae és el punt de partida i l'eix principal, tot i que el protagonisme no el té l'estil, ja que molt sovint es deriva cap a fusions poc descriptibles. 10 músics dalt de l'escenàri i provinents de diferents regions (Barcelona, Igualada, Madrid, Mallorca, Esparreguera, Alcanar, Vilafranca) dónen vida al grup on, la fusió dels plats (dj Martí) amb els samplers del Kitus, sobre la base de la banda i la veu inconfusible del Marcus i l'Esther, formen mahogo...

A finals de 2007 mahogo va entrar a l'estudi per enregistrar 4 temes amb un objectiu promocional. Després d'un any el grup ha tornat a l'estudi. En aquest cas mahogo presenta el seu primer disc (MAHOGO), un treball format per 8 temes. El reggae continua com a punt de partida en un disc on hi ha fusions amb tocs de funky, hip-hop i rock, amb un tango que no deixa indiferent, donant forma a temes molt diferents entre ells i alhora amb un fons comú: mahogo.

Contractació i més informació a .
www.mahogo.net

 Agenda del grup
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine