Agenda Juny 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
1 2 3 4 5 7
8 9 10 11 12 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 28
29 30          

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
Cubaneo
60 visites, 1 comentaris

Estil: Acústica, Latina, Folk
Localitat: Hospitalet del Llobregat
Comarca: Barcelonès
Preu: 1000-1500€
Idiomes: Castellà
Membres: Mane Ferret i Carlitos Lage van a abocar-se a la tasca de recollir els seus géneres del son al bolero passant per la guaracha i la rumba, van començar al seu treball a l’any 2003 amb el rescat de temes clássics i la seva adaptació amb una sonoritat contemporánea. Presenten un repertori que barreja, amb elegància criteri i talent temes propis amb aquells indestructibles, recollint la tradiciò i la sonoritat de les agrupacions del segle pasat que van desemvolupar aquesta música. Des de l’any 2005 aqueste agrupació, ofereix els espectadors, un viatge de luxe en el temps i en l’espai en la Cuba de principis del segle XX.

 Biografía

La Mane Ferret va grabar a L’Havana a Lucero Records el disc Cubaneo a l’any 2008 amb una exquisita selecciò d’autors clàssics de la música tradicional cubana: María Teresa Vera, Rafael Cueto, Marta Valdés, Juan Formell, Roberto Cantoral y altres. Aquest treball va estimular la composició de la Mane i al trovador Carlitos Lage i van començar a incorporar-se d´altres autors com: Marcelino Guerra, Rodríguez Fife, Ramón Espígul.

Mane i Carlitos van viatjar a L’Havana a gravar el seu primer treball junts a Lucero Records amb Lucía Huergo y Yusa, per fer la gravació del disc, aquesta vegada s’hauríen d´interpretar dos temes de la trova tradicional d’un compositor havanero i d´altre de Santiago de Cuba: Volví a querer de Marcelino Guerra i La rosa Oriental de Ramón Espígul. També es van interpretar: La parrandita de las santas i Làtigo de sal, de Carlitos i Mane.

 Agenda del grup
 Fotos

 Videos

  Llibre de visites

   Usuari: Acostao
  Publicat el 26/05/2009 a les 23:30


Ya estan por aqui también... mucho aché pa'ustedes! un abrazo del catalanocubans!

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine