Agenda Febrer 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

CÀRDENERS
2 vots, 37 visites, 0 comentaris
vols votar aquest grup? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil: Pop-Rock
Localitat: Manresa
Membres: Núria Berga - Veu
Pep Martin - Guitarra
Dani Hernandez - Bateria
Jordi Viladoms - Baix

 Biografía

Deuria córrer més o menys l’any 2002 o 2003 –ningú no ho recorda amb exactitud– quan un grup de vells amics, reunits gràcies a la insistència del Pep Martin i en amenaçant possessió d’alguns instruments musicals, començava a reunir-se en un local fred, ronyós i petit de Manresa per a tocar no se sap ben bé què. Algunes versions, alguns acords recuperats d’antigues cançons de bandes d’institut, i alguna nova i esporàdica aportació representaven l’entreteniment principal d’aquells dissabtes a la tarda.

Des d’aleshores aquella formació inicial aniria variant al llarg dels anys. Músics i components provinents de diversos grups de nom tant suggerent com desconegut (Gin Tronix, Pegatina Turner, Carpe Diem, Forat Negre, No Hi Som...) es succeirien durant algun temps per a seguir nodrint, amb més ganes que talent, aquell projecte inicial.

D’aquell projecte inconcret i encara anònim acabarien sorgint algunes idees embrionàries del que ara és el repertori de Càrdeners, així com la formació actual i definitiva, composada pel Pep (guitarra), el Jordi (baix), la Núria (veu) i el Dani (bateria), i que es manté invariable des del 2006.

El temps i una certa constància han fet que aquell divertiment dels inicis s’hagi convertit en un projecte més sòlid i seriós, i que finalment els primers escenaris els veiessin aparèixer sota el nom de Càrdeners –en homenatge a la ciutat de Manresa i al seu riu, a redós del qual, en una vella fàbrica, la banda ha viscut els seus millors moments d’inspiració– a finals del 2008, a l’hora que feien la primera incursió en un estudi de gravació per deixar testimoni en forma de maqueta de part del treball acumulat durant tot aquest temps.

Càrdeners és un concepte sense pretensions, sense etiquetes rebuscades, al més pur estil pop-rock amb un punt d’alternatiu. Un repertori íntegrament format per temes propis cantats en català, senzills i frescos, de melodies fàcils i tonades enganxoses que parlen de les coses més mundanes, i amb una sonoritat de vegades suau, de vegades contundent, que proporciona un ampli ventall de matisos als seus directes.

 Agenda del grup
Febrer de 2009
  21/02/2009
CÀRDENERS  (Solsona)
[veure detalls]
concert
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine