Agenda Febrer 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Cronistes
581 visites, 4294967295 comentaris

Estil: Folk-Rock
Localitat: Lleida
Membres: Jordi Torras: Guitarra acústica i veu
Roser Loscos: Violí i veu
Joan Baró: Veu principal, acordió, flautes
Joan Vicente: Guitarra elèctrica
Albert Gomez: Baix elèctric
Dani Ishanda: Bateria

 Biografía

Nascuts l\'any 2006 a la ciutat de Lleida, els Cronistes es proposen recollir les sonoritats màgiques i ancestrals de les cultures que ens envolten i donar-les a coneixer per mitjà del ventall de músiques amb que juguem avui en dia. El resultat és un directe enèrgic amb tota la essència de la música tradicional i tota la potència del rock més actual. Una festa on l\'espectacle està garantit i on els instruments d\'arrel hi juguen un gran paper, però també els ritmes contundents i les guitarres elèctriques.

Des de la seva formació els Cronistes han viatjat amb la seva música arreu de Catalunya, al País Basc i fins a Suissa, en una minigira amb una acollida formidable. Durant tot aquest temps la proposta s\'ha fet mereixedora del tercer premi en el certàmen Directe\'08 i del primer en el concurs de pop-rock Terres de Lleida, l\'any 2007.

Havent enregistrat una maqueta als estudis Crazy House de Lleida, Cronistes segueix en evolució constant per oferir sempre la millor qualitat en la música que comparteix amb el públic, movent-se en un repertori variat que va des de les danses a les balades o les cançons de taverna... Sovint en aquest viatge la seva música ens condueix per la tradició catalana u occitana, basca, bretona o irlandesa, i ens transporta enrera en el temps endinsant-nos en cultures mil·lenàries que ens han llegat el seu sò...

 Agenda del grup
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine