Agenda Febrer 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Mugroman
0 vots Mes a Mes
580 visites, 4294967295 comentaris
vols votar aquest grup al Mes a Mes? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil: rock-ska
Localitat: Xixona (Alacant)
Membres: Javi "Fonta"
(Veu i guitarra)
Pasku Sanchis
(Baix)
Rubén "Sueco"
(Guitarra)
Raul Carricondo
(Bateria i veus)
Bernat Picó
(dolçaina i veus)
Jordi Nomdedeu
(dolçaina)
David Garcia "Agostense"
(dolçaina)

 Biografía

Mugroman és un grup xixonenc nascut de les cendres de Lapsus, a l’estiu de 2003, amb Javi (veu i guitarra), Raúl (bateria i veus), Pasku (baix) i Bernat (dolçaina). Poc a poc s’ha anat modificant fins trobar una formació estable i amb qualitat gràcies a la incorporació de Rubén “el Sueko” des de Mutxamel (guitarra), David des d’Agost (dolçaina) i Jordi des de Xixona (dolçaina).

Des d’aleshores han estat tocant per tot arreu del País Valencià, el principat de Catalunya i ,fins i tot, a Catalunya nord. En tots estos concerts han compartit escenari amb grups de renom com Obrint Pas, Los Suaves, La Gossa Sorda, Ki Sap, Manolo Kabezabolo, Sant Gatxo, Sva-ters,... entre d’altres, i formen part del COM (Colectiu Ovidi Monllor, Associació de Músics i Cantants del País Valencià).

Podriem definir Mugroman com un grup festiu, de rock dur, amb veu melòdica i dolçaines, però la seua diversitat no acava ací.

La seua peculiar manera de barrejar diversos estils musicals com el rock, l’ska, el hard-core, el hard-rock, el heavy, el punk, les balades,... sempre amb el toc de color de la dolçaina, ha fet que hi haja una gran aceptació entre tot tipus de públic.

I això no és tot. La temàtica de les seues cançons passa des de la reivindicació, el dia a dia, l’amor, l’inconformitat,... a les històries més absurdes i catxondes possibles. Un ampli abanic de gustos i lletres per a tot tipus d’estats d’ànim i de moments del dia.

 Agenda del grup
 Fotos

 Videos

  Llibre de visites

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine