Agenda Abril 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
Bisserots
1 vots Mes a Mes
6250 visites, 56 comentaris
vols votar aquest grup al Mes a Mes? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil: Hardcore, Alternativa, Punk, Rock
Localitat: Jesús Pobre
Comarca: Resta de l'Estat
Preu: 0-500€
Idiomes: Català
Membres: Fus, veu
Jordi, Bateria
Santi, Baix
Jake, Guitarra
Joan, Guitarra

Si voleu escoltar més música i obtindre més informació, entreu en el nostre myspace: www.myspace.com/bisserots
JA PODEU ESCOLTAR L'AVANÇ DEL NOSTRE PRIMER DISC ACÍ!!!!

 Biografía

Pot ser tot va començar quan Jake i Santi (guitarra i baix) entre birres versionaven cançons de grups que els agradaven i feien cançons instrumentals d’eixes que no acaben mai. Al mateix temps, en el mateix poble i al mateix carrer practicava tot sol Jordi amb la bateria , al que de vegades acompanyava Joan amb la guitarra. En eixos moments ningú pensava en un futur grup de rock i que Fus cantaria en eixe grup. L’any 2005 Santi, Jake i Jordi van quedar per tocar un dia junts a veure que pasava i al llarg d’aquest any va anar formant-se el grup. Al principi no pensaven en cap grup, ni traure cançons propies i menys encara pujar algun dia a un escenari, simplement passar hores tocant i divertir-se sense cap compromis. En eixos moments va apareixer la que seria la primera cançó que cantava i continua cantant Santi (Amparito i els cogolls). Un dia d’estiu Fus va decidir fer-los una visita mentre tocaven però eixe dia no escoltaria res perque Jordi no estava així que va anar amb Jake i Santi a fer-se unes birres. Unes hores i unes birres més tard Fus tirà ma de la butxaca, va traure un parell de cançons que havia escrit i les va lletgir. La primera reacció va ser la de partir-se el cul però al veure que estava decidit a provar els va agradar la idea. Ja havia anat algú que altre a dir que volia cantar pero cap pareixia dir-ho seriament i de portar algo escrit ni "pensamientos". Passaven els dies i anaven treguent noves cançons, tocant alguna que altra versioneta i sense buscar un estil concret. Cadascú tenia les seves preferències a l’hora d’escoltar música i ningú li deia a l’altre com havia de tocar, així feien cançons amb pincellades de distints estils, cosa que els agradava. Ja en 2006 decidiren provar amb dues guitarres. En aquesta decisió van tenir molt en compte a Jordi, que no parava d’insistir en que tenia un amic amb el que abans quedava per tocar i li agradaria que anara a provar, aquest amic era Joan. Van provar i els va agradar entre altres coses perque li donava més llibertat a Jake per anar-se’n per les rames quan li vinguera l’inspiració. Així va quedar tancada la formació actual. L’únic que faltava era el nom, que la veritat no els va suposar un gran problema, van quedar un dia i decidiren que es dirien BISSEROTS. El primer concert va ser al 2006 en Jesús Pobre i desde aquell dia han continuat fent concerts i actuant amb grups com Carcoma, Sant Gatxo, Aspencat, Skalissai, Lilit i Dionis, Broke, A kuadros, One Paper Left, Paral·lel 84, Voltor, ...

 Agenda del grup
 Fotos

 Videos

  Llibre de visites

Usuari:
Publicat el 27/02/2009 a les 14:29

El proper dia 7 de març, de 18:00 a 20:00h, multi-concentració amb actuacions al carrer, a sis llocs de Lleida ciutat, per a reivindicar el lliure accés a la Cultura, y contra les reiterades prohibicions a la música en directe als locals. T’hi apuntes? Més info: www.esviuenviu.blogspot.com
Usuari: Figuirop
Publicat el 28/01/2009 a les 17:22

Per fi, els cds ja estan ací.
   Usuari: SANTI
  Publicat el 17/01/2009 a les 09:23


Ja sentim l'oloreta del cd. La setmana q ve, si no passa res, el tindrem i el dia 31 de gener tots a la presentació al rockodrom de pedreguer. salut.Usuari:
Publicat el 03/11/2008 a les 19:31

Esperem que siga enguany, anem poc a poc per a que siga perfecte.
   Usuari: PAKORN
  Publicat el 29/10/2008 a les 17:47


Perreros, a vore eixe disc si arriba aquest any o el que ve!!! Açó esta molt parat!!!!
   Usuari:
  [El País Valencià serà d'esquerres o no serà
]
  Publicat el 16/10/2008 a les 10:23


Ai! això volguera jo! però la setmana que ve és el Darrer diumenge d'octubre (Aplec nacionalista al Puig) i he d'anar, com a nacionalista de pro que sóc. Hala, ja teniu un vot més.
   Usuari: pepalfus
  [London's burning
]
  Publicat el 16/10/2008 a les 00:20


Joaneta a vorer si ten vens la setmana que ve amb el teu cari. Que encara que no teu diga saps que estas convidada.   Usuari:
  [El País Valencià serà d'esquerres o no serà
]
  Publicat el 15/10/2008 a les 12:08


Ei Fus! ja us he votat així que no tornes a donar-me la puta vara per tal que us vote,que ho faré tots els dies (si me'n recorde), a vore si teniu sort! I a vore quan feu un concertet a què puga anar amb la samarretat i tot, que la tinc per estrenar. Au mante!
   Usuari: pepalfus
  [London's burning
]
  Publicat el 17/09/2008 a les 13:39


Un mark dasousa? Eixa foto la vull jo!!!
   Usuari: SANTI
  Publicat el 16/09/2008 a les 17:21


PE POSAR-LI UN MARC...Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine