Agenda Abril 2009
DL DT DC DJ DV DS DG
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
Doctor Ricefield
1 vots Mes a Mes
3431 visites, 6 comentaris
vols votar aquest grup al Mes a Mes? Entra amb el teu usuari o registrat aquí

Estil:
Localitat: Terres de l'Ebre
Comarca: Montsià
Preu:
Idiomes: Català
Membres: Lo Doctor al baixos
Lo Johnny als tambors
Lo Bluesman Sergi a les 6 cordes
Perico G. Bel als càntics

I en la col•laboració:

David Harmònica Sánchez a la bufera

 Biografía

De les noves formacions aparegudes en el paisatge musical català dels darrers 2 anys, Doctor Ricefield és el bolet que creix en primavera. Absolutament fora de qualsevol moda o circuit, els Ricefield fan allò que els agrada i a la seua manera, com es fan los arrossejats del Delta: on cada casa té la seua pròpia recepta.

Lo Blues del Delta, nom de l'espectacle i d'un dels temes del seu primer disc -en fase de gravació- és l'estil que els Ricefield adopten sent a la vegada los seus creadors. El blues més clàssic és revisat des de la particular òptica de Perico G'Bel, ànima, compositor, cantant, guitarra, harmònica i home espectacle dels Ricefield, ben acompanyat per la solidesa de la seua banda: lo Doctor al baix i lo Johnny a la bateria, (que ja fa més de deu anys que acompanyen a Perico en molts dels projectes musicals que aquest ha liderat), i la nova incorporació de lo Bluesman Sergi a la guitarra. La compenetració d'estos músics es fa evident en la posada en escena alliberant a Perico en el directe perquè pugui esplaiar-se i improvisar en tot moment.

Els espectacles de Doctor Ricefield s'han de viure i s'han de veure. La banda es defineix com una banda de directe, en el que la relació amb el públic es fa imprescindible i és bàsica per a l'èxit dels concerts. El caràcter camaleònic dels Ricefield és evident i compten amb la participació de músics d'altíssim nivell que els acompanyen en molts dels seus directes com en David Harp' Sànchez a l'harmònica.

 Agenda del grup
 Fotos

 
 Videos

  Llibre de visites

   Usuari: setrill
  Publicat el 22/03/2008 a les 20:13


A les Terres de l,Ebre potser sóm els més necessitats, però aquí va el nostre suport: 1+ www.contracop.tk
   Usuari:   
  Publicat el 22/02/2008 a les 15:27


eiiiis!!! molt wai aquest arrós del Delta amb la salseta de Cornellà!!!! Si us calen algunes veus com aquelles per a la gravació, ja sabeu, eh? ;) SALUT I SORT DE PART DELS CRAM!!!
Usuari:
Publicat el 23/01/2008 a les 09:27

endevant¡¡¡
   Usuari: elcreata
  Publicat el 22/01/2008 a les 11:23


wenu, ja teniu el meu vot... ara, nomes falta q em dongueu el maleti... PD: molts macos aquests videos, però crec q hauré de venir a mes concertillos i fer més videoclips! Eric!
   Usuari: maguila
  Publicat el 22/01/2008 a les 09:12


El millor blues del Delta!!! I esperem que els millors arrossos... Força als Doctor Ricefield
Usuari:
Publicat el 22/01/2008 a les 08:24

Des que vaig sortir de l'Amazonia i vaig començar a viatjar pel món, el Blues del Delta, amb els seus arroçars, és la millor descoberta que he fet. Llarga vida al Blues del Delta!!.

Afegir Comentari
(Recorda que si ets un usuari registrat de terceravia, és millor que entris amb el teu nom i contrassenya a la web, abans de publicar cap comentari)
Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine