Agenda
DL DT DC DJ DV DS DG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
  Tots els grups Concurs mensual Mes a Mes Concurs "Enganxa't a la música 2008" Concurs "Esperanzah 2009"

Esperanzah 2009. Funcionament i dates

  Registrar grup Notícies Grups
  Funcionament i dates Bases
Català | Castellano

Català

Els grups o solistes hauran de penjar la seva maqueta en format mp3 d'Internet en l'espai web que disposaran en la pestanya Off'Esperanzah! de l'espai web de terceravia.org i estar registrats al web com a nova banda. Els grups ja registrats tenen l'opció de seleccionar la participació al concurs des de la seva Intranet.

Els grups o solistes poden reproduir les seves cançons en qualsevol idioma, però han de residir dins de les fronteres de l'Estat espanyol. També hauran d'omplir els camps de la biografia del grup, les dades dels seus components, una fotografia recent i la fitxa degudament emplenada. També hi haurà l'opció de penjar un vídeo. Els grups que vulguin informació o aclarir qualsevol dubte podran adreçar un email a .

No es permetrà l'SPAM massiu, sent descartat el grup que l'utilitzi de forma clara i flagrant. S'autoritzen als grups a utilitzar: banners, enllaços a altres webs inclosos Myspace, Fotolog i Facebook i els mails massius. Són vàlids tots els mètodes justos de difusió de la formació musical en concurs.

Per evitar el frau només podran votar els usuaris registrats amb mails diferenciats.

Per a més informació, dubtes, suggeriments, idees i queixes: .


DATA DE TANCAMENT

La data límit per penjar les maquetes serà el 31 març.

PROCÉS DE SELECCIÓ

Fase de votació (abril 2009)


Tots els grups o solistes entren en la fase de votació popular, que es realitzarà a través de la mateixa web de Tercera Via, via on-line.
Les persones que vulguin participar en la votació on-line únicament s'hauran de registrar a la pàgina web, introduint les seves dades bàsiques i un nom d'usuari i contrasenya.
Segons la votació popular, s'escullen 100 finalistes.

Fase de deliberació (Maig 2009)

D'entre aquestes 100 formacions el nostre consell d'experts musicals i l'organització del Festival deliberarà per decidir quines són les bandes finalistes del Off'Esperanzah!, i per tant les que actuaran al festival.

LA FASE FINAL

Els grups finalistes realitzen una actuació en directe durant el Festival Esperanzah! World Music Festival el 26, 27 i 28 de Juny al Parc Nou del Prat de Llobregat (Barcelona).
Es cobreixen les dietes del grup i s'obté un passi pels tres dies del festival per tots els membres de la formació.

Per a més informació: .


Castellano

Los grupos o solistas tendrán que subir su maqueta en formato mp3 de Internet en el espacio web que dispondrán en la pestaña de Off'Esperanzah! de terceravia.org y estar registrados como nueva banda. Los grupos ya registrados tienen la opción de seleccionar su participación al concurso desde su Intranet.

Los grupos o solistas pueden reproducir sus canciones en cualquier idioma, pero tienen que residir dentro de las fronteras del Estado Español. También tendrán que rellenar los campos de la biografía del grupo, los datos de sus componentes, una fotografía reciente y la ficha debidamente rellenada. También habrá la opción de subir un video. Los grupos que quieran información o aclarar cualquier duda pueden contactar con el email .

No se permitirá el SPAM masivo, siendo descartados los grupos que lo utilicen de una forma clara y flagrante. Se autoriza el utilizar banners. Enlaces a otras webs incluidas MySpace, Fotolog y Facebook y los mails masivos. Son válidos todos los métodos justos de difusión de la formación musical en concurso.

Para evitar el fraude solamente podrán votar los usuarios registrados con mails diferentes.

Para más información, dudas, ideas y quejas:

FECHA LÍMITE

La fecha límite para subir las maquetas será el 31 de Marzo.

PROCESO DE SELECCIÓN

Fase de votación (abril 2009)

Todos los grupos o solistas entran en la fase de votación popular, que se realizará a través de la web de Tercera Via, vía on-line.
Las personas que quieran participar en la votación on-line únicamente se tendrán que registrar en la página web, introduciendo sus datos básicos y un nombre de usuario y contraseña.
A partir de la votación popular, se escogen 100 finalistas.

Fase de deliberación (Mayo 2009)

De entre estas 100 formaciones nuestro consejo de expertos musicales y la organización del festival deliberará para decidir cuales son las bandas finalistas del Off'Esperanzah! y por lo tanto, las que actuarán en el festival.

LA FASE FINAL

Los grupos finalistas realizan una actuación en directo durante el Festival Esperanzah! World Music Festival el 26, 27 y 28 de Junio en el Parc Nou del Prat de Llobregat (Barcelona).
Se cubren las dietas del grupo y se obtiene un pase para los tres días de festival para todos los miembros de la formación.

Para más información: .

Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine