Agenda
DL DT DC DJ DV DS DG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Comparteix aquesta pàgina

del.icio.us Mister Wong! Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blinklist Enchilame
  Tots els grups Concurs mensual Mes a Mes Concurs "Enganxa't a la música 2008" Concurs "Esperanzah 2009"

Esperanzah 2009. Bases

  Registrar grup Notícies Grups
  Funcionament i dates Bases
Català | Castellano

Català

Al Off'Esperanzah hi podrà participar qualsevol grup o solista que resideixi en l'àmbit del territori l'Estat Espanyol, independentment dels seu estil musical o llengua de creació.

Els grups o solistes hauran de penjar la seva maqueta en format mp3 d'Internet en l'espai web que disposaran en la pestanya Off'Esperanzah! a terceravia.org. La música haurà d'anar acompanyada de la biografia del grup, les dades dels seus components, una fotografia recent i la fitxa degudament emplenada. També hi haurà l'opció de penjar un vídeo.

El grup garanteix que els temes són pròpis i originals, i si fossin versions que estan en possessió de document acreditatiu del ús del tema, per part del seu titular original.

El període d'inscripció romandrà obert des del 15 de Febrer fins al 31 de Març. L'1 d'abril es donarà pas al període de votació popular on-line, de cara a escollir els 100 finalistes. Les persones que vulguin participar en la votació on-line únicament s'hauran de registrar a la pàgina web, introduint les seves dades bàsiques i un nom d'usuari i contrasenya. Cada dia podran emetre 1 vot per formació.

El 30 d'Abril acaba el període de votació, i fins al 31 de Maig, el nostre consell d'experts musicals i l'organització del Festival deliberarà per decidir quines són les bandes finalistes del Off'Esperanzah!.

El premi del concurs consisteix en una actuació durant el festival Esperanzah! que es celebrarà durant el 26, 27 i 28 de Juny del 2009 al Parc Nou del Prat de Llobregat (Barcelona). Es cobriran les dietes del grup i s'obtindrà un passi pels tres dies del festival per tots els membres de la formació.

L'organització obté els drets de reproducció mecànica de les cançons durant el concurs, i es reserva el dret a que el concurs quedi desert. Les formacions musicals han de mostrar la seva disponibilitat a tocar a peu de carrer.

Castellano

En Off'Esperanzah! puede participar cualquier grupo o solista que resida en el ámbito del territorio del Estado Español, independientemente de su estilo musical o lengua de creación.

Los grupos o solistas tendrán que subir su maqueta en formato mp3 de Internet en el espacio web que dispondrán en la pestaña de Off'Esperanzah! en terceravia.org. La música tendrá que ir acompañada de la biografía del grupo, los datos de sus componentes, una fotografía reciente y la ficha bien cumplimentada. También se ofrecerá la posibilidad de colgar un vídeo.

El grupo garantiza que sus temas son propios y originales, y si fuesen versiones, que están en posesión del documento acreditativo del uso del tema, por parte del titular original.

El periodo de inscripción estará abierto sede el 15 de Febrero al 31 de Marzo. El 1 de abril se dará paso al periodo de votación popular on-line, de cara a escoger los100 finalistas. Las personas que quieran participar en la votación on-line únicamente se tendrán que registrar en la página web, introduciendo sus datos básicos y un nombre de usuario y contraseña. Cada día podrán emitir 1 voto por formación.

El 30 de Abril acaba el periodo de votación, y hasta el 30 de Mayo nuestro consejo de expertos musicales y la organización del festival deliberará para decidir quienes son las bandas finalistas del Off'Esperanzah!.

El premio del concurso consiste en una actuación durante el festival Esperanzah! que se celebrará durante el 26, 27 y 28 de Junio del 2009 en el Parc Nou del Prat de Llobregat (Barcelona). Se cubrirán las dietas del grupo y se obtendrá en pase para los tres días de festival, para todos los miembros de la formación.

La organización obtiene los derechos de reproducción mecánica de las canciones durante el concurso, y se reserva el derecho a que el concurso quede desierto. Las formaciones musicales tienen que mostrar su disponibilidad a tocar a pie de calle.

Col·labora:
Contacte:
(contractació)


2009 Tercera Via. Tots els drets reservats. Disseny web: Tercera Via | : | Manteniment Web: WEBfine